Thailandsk ølsmagning

 

Ølsmagningen er nu vel afviklet. Foruden undertegnede deltog en jysk murer, Svend. Jeg havde forventet et par deltagere mere, så der var rigeligt med øl, og jeg besluttede, at vi li’så godt kunne smage en hel øl hver – af hver slags. Temperaturen her er 30+ så selvom køleskabet er effektivt, bliver man nødt til at drikke i et vist tempo, for at undgå en lunken mundfuld .
Da vi havde smagt alle 9 øl, var vi i tvivl om, hvilke der var bedst, og startede forfra. Vi havde en hyggelig og uddybende debat, og jeg skrev til slut en konklusion, men jeg har tilsyneladende brugt en Thai kuglepen, for det er ganske umuligt at læse, hvad jeg har skrevet.
Et så vellykket arrangement fortjener at blive fulgt op, og jeg håber at se nogle af jer næste år her i Thailand.
Højt skum!
Onkel Sune

Påskeølsmagning på Midtfyns Bryghus

Onsdag den 14. marts
Vi var en flok på 9 personer der ankom til Midtfyns Bryghus kl. 19:00.
Der var lagt op til den snart traditionelle påskeølsmagning med samtidig hyggesnak om fremtidens drømme og visioner. Og der er ingen tvivl om at der stadig er masser af drømme og visioner på Midtfyn. Det blev et par hyggelige timer hvor vi kom ind omkring alt fra gode råvare, etik, flytteplaner og aktionærer. Det sidstnævnte blev også uddybet, med at til september lukker de ned for aktiesalget. Så det er nu de skal anskaffes hvis du endnu ingen har. Og hvis du når at anskaffe en aktie i tide, kan du nå at komme med til den årlige aktionærfest i maj måned, hvor Eddie næsten ville garantere at der var helstegt gris, da det hører til blandt hans farvoritter. Derudover smagte vi naturligvis på et udvalg af deres bryg. Det smagte som altid helt perfekt. Påskebryggen var helt godkendt. Og deres Gleipner er stadig en dejlig humlet bryg med perfekt balance. Til sidst var der mulighed for at proviantere og handle lidt med hjem. Og med fyldte kasser og godt humør begav vi os atter hjemad efter endnu en god stund i Eddies selskab.

Øl & Mad på Heimdal

Der er ingen tvivl om den gode stemning!

Tirsdag den 20. marts 2012.

Der var råhygge, lækkert mad og god øl da vores lokalafdeling i samarbejde med Heimdal, åbnede døren for øl og mad. Det var Kåre Lindebjergs fantastiske ølgryde der sammen med et godt ølflute fra Wendorf bageri gav et lækkert og mættende måltid. Mens maden blev nydt, afholdt undertegnede en smagning med to bryg fra hvert af vores to lokale bryghuse. Gundestrup bryghus og Midtfyns bryghus. Vi startede ud med Midtfyns ale. Derefter smagte vi Gundestrups vallebock. Derefter blev det Gundestrups stout. Som også var den bryg der var brugt i ølgryden. Og så sluttede vi af med Midtfyns sorte ipa ved navnet Gleipner. At Kim Christensen og Kåre Lindebjerg gav  et par gode ølnumre med guitar og rytmeboks løftede naturligvis den allerede gode stemning et hak opad. Kl. Ca 22 var der kun et par stykker tilbage af forsamlingen og jeg besluttede at det var ved at være tiden til at smutte hjemad. Mæt og veltilfreds. Tak til alle deltagere for en god aften og en fantastisk stemning.

Højt skum

Peter Laursen

Lokalformand